Ruoka-välilehti

Pizza pizzaaa pizza pizzzaa..
Tuban juureen leivotut herkulliset artesaanipizzat nyt myynnissä!

-PIZZA-


Tuban ehdottomasti suosituin tuote ovat meidän burgerimme. Päivittäin käsinleivotut sämpylät, lähialueen pihviliha, laadukkaat raaka-aineet, innovatiiviset ratkaisut ja ammattitaito ovat salaisuutemme Oulun parhaisiin burgereihin. Iltalistan burgerit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan ja 52 makuelämystä vuodessa tarjoileva viikon burgeri löytyy arkisin lounaslistalta. Kaikki burgerimme ovat saatavana myös kasvisversioina Tuban omalla seitan-pihvillä, mustapapupihvillä tai tofulla.

-MENU-


Tuba tarjoilee lounasta arkisin 10.30 – 13.30 ja *rääppiäislounas klo 13.30-14.00.
Listalta löytyvät kotiruokien klassikot, unohtamatta vaihtuvaa katuruokapäivää, jolloin pöydästä löytyy milloin hodareita, tacoja, pizzaa tai muita herkkuja.
Lounaan yhteydessä on myös aina tarjolla kuuluisaa keittiömestarimme luomaa,
Tuban omaa hapanjuurileipää.
*Lounaan lopuksi tarjoilemme 5€ hintaista rääppiäislounasta viimeisen puolituntisen. Pyrimme tällä toiminnalla osaltamme vähentämään hävikkiä.

-LOUNAS-


Tuban lauantai-brunssin viikoittain vaihtuvat teemat antavat keittiöllemme mahdollisuuden tuoda maailman keittiöt lähemmäksi. Herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin 12-16. Seuraavan viikonlopun teema päivitetään sivuillemme ja Facebookiin aina tiistaisin. Brunssi on suosittu, joten pöytävarauksen tekeminen on suositeltavaa.

-BRUNSSI-


Tuban perjantai-illoissa on afterwork -hengessä uusi burgerbuffet! Paahda sämpylä, täytä se mieluisillasi täytteillä, nauti ja halutessasi toista. Pöydän lisukevaihtoehdoista voit kasata burgerisi yli viidellä miljoonalla eri tavalla, luit oikein, viisi miljoonaa eri tapaa! Vegaaniruokavalio huomioitu tarjoiluissa! Tervetuloa kokoamaan suosikkisi!

-BURGERBUFFA-


Kesälauantaisin Tuballa tarjolla iltalistan ohella kesäinen buffet.
Valikoima vaihtelee jonkin verran viikottain. Buffet tarjolla klo 17-20 välillä.

-WINGS & PIZZABUFFET-