Pizza pizzaaa pizza pizzzaa..
Tuban juureen leivotut artesaanipizzat valmistetaan käsin ja menu vaihtuu viikoittain.
Tarjolla herkullinen valikoima eri pizzoja ja aina myös vegaani- ja kasvisvaihtoehtoja.

-PIZZA-


Tuban ehdottomasti suosituin tuote ovat meidän burgerimme. Päivittäin käsinleivotut sämpylät, lähialueen pihviliha, laadukkaat raaka-aineet, innovatiiviset ratkaisut ja ammattitaito ovat salaisuutemme Oulun parhaisiin burgereihin. Iltalistan burgerit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan ja 52 makuelämystä vuodessa tarjoileva viikon burgeri löytyy arkisin lounaslistalta. Kaikki burgerimme ovat saatavana myös kasvisversioina Tuban omalla seitan-pihvillä tai mustapapupihvillä.

-MENU-


Tuba tarjoilee lounasta arkisin 10.30 – 13.30 ja rääppiäislounasta klo 13.30-14.00.
Listalta löytyvät kotiruokien klassikot, unohtamatta vaihtuvaa katuruokapäivää, jolloin pöydästä löytyy milloin hodareita, tacoja, pizzaa tai muita herkkuja. Lounaan lopuksi tarjoilemme 5€ hintaista rääppiäislounasta viimeisen puolituntisen. Pyrimme tällä toiminnalla osaltamme vähentämään hävikkiä.

-LOUNAS-


Tuban herkullinen brunssi on tarjolla lauantaisin 12-16.
Kerran kuukaudessa brunssilla vegaaninen menu, joka toteutetaan aina eri teemalla.
Brunssi on suosittu, joten pöytävarauksen tekeminen on suositeltavaa.

-BRUNSSI-


Tuban perjantai-illoissa on afterwork -hengessä uusi burgerbuffet! Paahda sämpylä, täytä se mieluisillasi täytteillä, nauti ja halutessasi toista. Pöydän lisukevaihtoehdoista voit kasata burgerisi yli viidellä miljoonalla eri tavalla, luit oikein, viisi miljoonaa eri tapaa! Vegaaniruokavalio huomioitu tarjoiluissa! Tervetuloa kokoamaan suosikkisi!

-BURGERBUFFA-


Tuban pizza & Wings -buffet tarjolla 30.9. la klo 17-20. Tervetuloa herkuttelemaan Tuban keittiön taidonnäytteitä noutopöydästä, niin paljon kuin napa vetää ja jälkkärit päälle!

-WINGS & PIZZABUFFET-


TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna